preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 

Natječaj za sudjelovanje u projektu mobilnosti učenika strukovnih programa u sklopu projekta Erasmus + KA 122 projektu „Putujući Europom do novih vještina“ -  2021-1-HR01-KA122-VET-000017262  za šk.god.2021./2022.

 

Drage učenice i učenici Srednje škole Bartola Kašića Grubišno Polje,

pozivamo vas na prijavu mobilnosti u Dublin u sklopu Erasmus + KA122 projekta “Putujući Europom do novih vještina” u sklopu kojega će učenici obavljati stručnu praksu u Irskoj.  Agencija za mobilnost i programe EU u sklopu Erasmus+ programa odobrila je ovaj projekt u ukupnoj vrijednosti od 51.470,00€.

Na ovu mobilnost mogu se prijaviti učenici koji u školskoj godini 2021./2022. pohađaju sljedeće programe i razrede:

Razredi

Program

Broj učenika

Zemlja mobilnosti

Mjesto mobilnosti

Duljina boravka

2.(drugi)

3.(treći)

Kuhar

4

Irska

Dublin

2 tjedna

2.(drugi)

3.(treći)

Automehatroničar

4

Irska

Dublin

2 tjedna

2.(drugi)

3.(treći)

4.(četvrti)

Tehničar za računalstvo

10

Irska

Dublin

2 tjedna

 

Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani učenici navedenih zanimanja i godina obrazovanja s navršenih 16 godina života u trenutku realizacije mobilnosti.

Pozivamo vas da proučite dokumentaciju koja se nalazi u prilogu Natječaja te da na vrijeme prikupite svu potrebnu dokumentaciju koju ćete priložiti uz vašu Prijavu. Sastavni dio ovog natječaja su obrasci koje možete preuzeti s mrežne stranice škole:

Uz Prijavu na natječaj obavezni ste dostaviti popunjene obrasce, potvrde kojima dokazujete dodatne bodove i motivacijsko pismo.

Zbog odredbi o zaštiti osobnih podataka obavezni ste sami osmisliti šifru pod kojom ćete biti rangirani i koja će biti javno objavljena.

Prilikom odabira kandidata primjenjivat ćemo razrađene kriterije bodovanja. Stoga vas pozivamo da se pripremite i na vrijeme prikupite sve što je potrebno, osobito dokumentaciju koja vam može donijeti dodatne bodove.

Natječaj za mobilnost u Dublin traje do 26. siječnja 2022. godine, a razgovor s kandidatima  provest će se od 31. siječnja do 9. veljače 2022. prema rasporedu koji će biti objavljen na mrežnoj stranici škole i oglasnoj ploči škole. Rang ljestvica bit će objavljena 12. veljače 2022. također na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči škole. Pristigle prijave razmotrit će povjerenstvo u skladu s propisanim kriterijima i uvjetima poziva. Rok za žalbu je 15. veljače 2022.

Sve bitne informacije vezano za projekt mobilnosti možete pratiti na mrežnoj stranici škole pod EU- projekti.

Prijavu na natječaj i svu potrebnu dokumentaciju dostaviti koordinatorici projekta Branki Bakić.

Za sva pitanja vezano uz ovaj projekt možete se obratiti koordinatorici na adresu e-pošte: projektissbkgp@gmail.com

 

* Napomena: Odabrani sudionici dužni su pohađati planirane pripreme za mobilnost i sudjelovati u diseminaciji projekta. Prema uputi partnerske organizacije za odlazak u zemlju mobilnosti (Irsku), a u skladu s epidemiološkim mjerama, odabrani učenici moraju imati COVID potvrdu.

Izrazi koji se koriste u tekstu, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muške i na ženske osobe.

 

Grubišno Polje, 11. siječnja 2021.


CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju