preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Ruksak (pun) kulture

Autor: Franka Frančešević, 20. 5. 2021.

U SKLOPU PROJEKTA „RUKSAK (PUN) KULTURE – UMJETNOST I KULTURA U VRTIĆU I ŠKOLI“ BACAČI SJENKI ODVELI SU UČENIKE 2. RAZREDA GIMNAZIJE NA PUTOVANJE KROZ FILM

U srijedu, 19. svibnja, učenici 2. razreda gimnazije sudjelovali su na radionici „Nepomični pokret – putovanje kroz film“ koju su održali Bacači Sjenki u sklopu projekta Ministarstva kulture i medija i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Radionica "Nepomični pokret – putovanje kroz film" nastala je iz istraživanja i čuđenja nad svim onim što nam omogućava da gledamo filmove: ljudska fiziologija, fizika, nevjerojatni tehnički razvoj zadnjih 126 godina, ali i ljudska potreba da bilježi i pripovijeda o stvarnosti oko sebe. Radionica uvodi učenike u svijet filma kroz puno primjera, praktičnog rada te individualni i interaktivni pristup.

Umjetničko-edukativni projekt Ruksak (pun) kulture namijenjen je učenicima te omogućava usvajanje i približavanje umjetnosti i kulture djeci i mladima koji žive u sredinama s ograničenom dostupnosti kulturnim i umjetničkim sadržajima.

3
CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju