preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest

Autor: Franka Frančešević, 14. 1. 2021.

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE U 2. POLUGODIŠTU 

Od ponedjeljka 18. siječnja 2021. s nastavom bismo trebali krenuti u kombiniranom modelu na način da učenici četvrtih razreda idu uživo, a svi ostali online.

Ovaj model planiran je do 31. siječnja 2021.

4.C razred mijenja matičnu učionicu te prelazi u učionicu Matematike, a 4.E razred u učionicu Strojarstva.

Učenici koji praktičnu nastavu imaju kod poslodavca obavljaju je prema važećem rasporedu uz pridržavanje epidemioloških mjera koje su na snazi.

Ostali učenici će nastavi prisustvovati online na platformi MS Teams, u realnom vremenu, prema važećim rasporedima objavljenim na mrežnoj stranici Škole. 

Pozivamo sve naše učenike da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera, ostanu odgovorni prema sebi i svojim bližnjima, redovito sudjeluju u nastavi i budu u kontaktu sa svojim razrednicima i nastavnicima. 

https://bjelovar.info/aktualno/zupanijski-stozer-detaljne-informacije-o-pocetku-drugog-polugodista-pandemiji-koranavirusa-i-nastavku-programa-cijepljenja-na-podrucju-nase-zupanije/?fbclid=IwAR2HN4UKHGhdMKTxuorNc3cMwgG67U_k6r_U-kKNJXwVk-T-FuI7bLSGPeg
CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju