preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Volonterski klub

Autor: Franka Frančešević, 22. 10. 2020.

NAŠI VOLONTERI U SABIRNOJ AKCIJI HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA

Šestero naših volontera tijekom tri dana sudjelovalo je u provođenju sabirne akcije „Solidarnost na djelu“ Hrvatskog Crvenog križa Grubišno Polje.

Akcija se tradicionalno provodi drugog četvrtka u listopadu, u njoj se prikupljaju materijalna i novčana dobra, a za donirani novac uručuje se bon zahvalnosti. No, ove se godine, zbog posebnih epidemioloških uvjeta, sabirna akcija provodila na javnim površinama u suradnji s lokalnim ustanovama, institucijama i organizacijama civilnog društva.

Prva akcija na kojoj su sudjelovali naši učenici održana je 8. listopada ispred zgrade Gradske uprave. U njoj su sudjelovale učenice 4. razreda tehničara za računalstvo Leonarda Preradović i Patricija Skender.

U ponedjeljak 19. listopada, na grubišnopoljskoj tržnici u akciji su sudjelovale učenice 4. razreda gimnazije: Nika Andričević i Katarina Jašarov.

A na današnjoj akciji, ispred trgovine KTC, sudjelovali su učenici 3. razreda tehničara za računalstvo: Glorija Bogdan i Mihael Prodanović.

Sva prikupljena sredstva koristit će se isključivo u humanitarne svrhe za pomoć socijalno ugroženim obiteljima i osobama u lokalnoj zajednici.

 
CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju