preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Priznanja

Autor: Franka Frančešević, 7. 10. 2020.

NAŠA RAVNATELJICA IVANA OREŠKOVIĆ DOBITNICA PRIZNANJA "STJEPAN CIPEK" FORUMA ZA SLOBODU ODGOJA

Naša ravnateljica Ivana Orešković dobitnica je Priznanja »Učiteljice Foruma« koju svake godine povodom Dana učiteja dodijeljuje Forum za slobodu odgoja. Forum ta priznanja dodjeljuje zaslužnim pojedincima i ustanovama od 2004. godine.

S Forumom za slobodu odgoja naša ravnateljica surađuje od 2017. godine dok je radila kao nastavnica stručne grupe predmeta u Komercijalnoj i trgovačkoj školi u Bjelovaru na projektu »Školski volonteri«. U to je vrijeme bila voditeljica volonterskog kluba. S učenicima je provodila niz edukativnih, inkluzivnih i društveno korisnih aktivnosti. Završila je brojne druge seminare Foruma za slobodu odgoja poput Razvoj školskog volontiranja, Osnovni seminar medijacije, Napredni program medijacije, Sretno dijete te je sudjelovala u brojnim konferencijama, okruglim stolovima i webinarima koje je Forum organizirao. Kada je imenovana ravnateljicom naše škole, odmah je pokrenula suradnju i partnerstvo škole na Forumovim projektima poput projekta Sretno dijete.

Kako u priznanju stoji naša je ravnateljica primjer "odgojno-obrazovne radnice koja stvara promjenu na razini škole uključujući sve dionike kako i u školi i u lokalnoj zajednici, a kao ravnateljica pokazala je koliko je bitna suradnja i rad u zajednici te kontinuirani rad na i želja za poboljšanjem kvalitete i pružanja jednakih mogućnosti svim učenicima."

Ponosni smo i čestitamo!!!
CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju