preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Projekt FSO

Autor: Franka Frančešević, 2. 9. 2020.

SEMINAR „SRETNO DIJETE - IMPLEMENTACIJA PROGRAMA ZA OSOBNI I SOCIJALNI RAZVOJ U ŠKOLI“

U četvrtak i petak, 27. i 28. kolovoza 2020. u II. OŠ Bjelovar Forumove trenerice Višnja Pavlović i Ana Munivrana održale su seminar na temu Sretno dijete - implementacija programa za osobni i socijalni razvoj u školi.

Na seminaru su sudjelovale nastavnice Mirela Brkić, Anita Vodvarka, Kristina Vrbicki i knjižničarka Franka Frančešević. Tema seminara bile su: Što je sreća i zašto je važna u školi; rizični i zaštitni faktori dječjeg razvoja; psihološke potrebe povezane sa srećom i koje je njihovo mjesto u školi; važnost emocije u školi; izgradnja odnosa i komunikacija s učenicima te koliko je naša škola sretna. Ujedno, razvijali smo ideje za školske projekte.

Projekt „Sretno dijete“ ima za cilj osnaživanje učitelja i stručnih suradnika u školama u pet hrvatskih županija u području socio-emocionalnih vještina te mentalnog zdravlja djece i mladih.

http://www.fso.hr/2020/09/04/seminar-sretno-dijete-odrzan-u-zdralovima-kraj-bjelovara/

 
CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju