preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Svečana podjela

Autor: Franka Frančešević, 1. 7. 2020.

SVEČANA PODJELA SVJEDODŽBI MATURANTIMA ŠKOLSKE GODINE 2019./2020.

Danas su maturanti naše škole za svoj uspjeh primili svjedodžbe, priznanja i nagrade.

U dvorani Centra za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman održana je svečana podjela na kojoj su prisustvovali maturanti, učenici u nastavnici naše škole, kao i roditelji i svi koji su došli podržati i čestitati našim maturantima. Kroz program nas je vodila učenica 3. razreda gimnazije Leona Horak.

Sve nazočne najprije je pozdravila naša ravnateljica Ivana Orešković koja je maturantima čestitala i poželjela im puno uspjeha, a dobrim se željama pridružio i zamjenik gradonačelnika grada Grubišno Polje Zlatko Pavičić.

Osim svjedodžbi maturantima, dodijeljenje su i nagrade učenicima i nastavnicima za postignute rezultate na natjecanjima ili natječajima.

NAGRAĐENI SU:

Adriana Šulentić, učenica 4. razreda gimnazije za sudjelovanje u fotonatječaju "Volim svoju školu, volim svoj grad".

Nika Andričević, učenica 3. razreda gimnazije za sudjelovanje u fotonatječaju "Volim svoju školu, volim svoj grad".

Antonija Gerenđir, učenica 4. razreda gimnazije za sudjelovanje u fotonatječaju "Što radim u slobodno vrijeme?".

Nika Andričević, učenica 3. razreda gimnazije za sudjelovanje u fotonatječaju "Što radim u slobodno vrijeme?".

Mihael Prodanović, učenik 2. razreda programa tehničar za računalstvo za sudjelovanje u fotonatječaju "Što radim u slobodno vrijeme?".

Nagradu za najčitatelja u kategoriji nastavnika u ovoj školskoj godini dobila je nastavnica Monika Vojvodić Andričević, a u kategoriji učenika Antonija Gerenđir, učenica 4. razreda gimnazije.

Darijo Đurđević, učenik 3. razreda gimnazije za osvojeno 3. mjesto na Županijskom natjecanju iz Njemačkog jezika, kao i za odličan uspjeh iz svih  nastavnih predmeta na kraju nastavne godine 2019./20.

Nika Andričević, učenica 3. razreda gimnazije za odličan uspjeh iz svih  nastavnih predmeta na kraju nastavne godine 2019./20.

Marija Novalić, učenica 1. razreda gimnazije za odličan uspjeh iz svih  nastavnih predmeta na kraju nastavne godine 2019./20.

Tihana Prhal, učenica 3. razreda programa konobar za odličan uspjeh iz svih  nastavnih predmeta na kraju nastavne godine 2019./20.

Nikolina Kalanjoš, učenica 3. razreda programa kuhar za odličan uspjeh iz svih  nastavnih predmeta na kraju nastavne godine 2019./20.

Plaketu s likom Bartola Kašića i posebnu nagradu za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta tijekom srednjoškolskog obrazovanja dobio je učenik 4. razreda gimnazije LUKA TOTGERGELI.

Čestitamo svim nagrađenima, a svim učenicima želimo puno uspjeha kojim god putem krenuli!

Zahvaljujemo Gradu Grubišno Polje koji je financirao nagrade za nagrađene učenike.

Fotografije pogledajte u FOTOGALERIJI.
CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju