preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Forum za slobodu odgoja

Autor: Franka Frančešević, 30. 3. 2020.

Kreativci naši,
pokažite još jednom svoju kreativnost i učinite svima ove izazovne dane šarenijima, jer ne smijemo zaboraviti ono važno: Sve će biti u redu!

 

Po uzoru na djecu iz Italije koji su na prozorima svojih zgrada/ kuća istaknuli poruke Sve će biti u redu! (Andrà tutto bene!) kako bi stavili osmijeh na lica susjeda te poslali poruku optimizma i vjere u bolje nadolazeće dane, Forum za slobodu odgoja osmislio je aktivnost u kojoj ćemo na isti način zašareniti naše prozore!
Vaš zadatak je izraditi plakat i crtež s porukom Sve će biti u redu! te ih izložite na svojim prozorima/balkonima da ih mogu vidjeti susjedi ili možete osmisliti nove, prigodne stihove na melodiju pjesme Psihomodo Popa – Sve će biti u redu ili nekog drugog hita koji poziva na optimizam. I, naravno, nama pošaljite fotografiju kako bismo što veći broj lijepih i pozitivnih poruka dostavili do što većeg broja ljudi.
Svoje radove nam šaljite na Facebook ili Instagram stranicu naše škole uz oznake #svećebitiuredu i @fsohr

 

 


Priloženi dokumenti:
Sve-ce-biti-u-redu.pdf (93.60 KB)


CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju