preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Akcija

Autor: Franka Frančešević, 24. 2. 2020.

ČEPOVI KOJI ŽIVOT ZNAČE

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL), osnovana 1998. godine s ciljem pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti na području Hrvatske, pokrenula je 2017. godine projekt pod nazivom “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”.
Naime, za kilogram plastičnih čepova Udruga dobije kunu i 20 lipa te po principu ''zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača'' prikuplja novac za nabavu skupocjenih lijekova. Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi kao što su čepovi od boca vode, sokova, jogurta, ulja, omekšivača...
U akciju su uključene škole diljem Hrvatske. Zašto i mi ne bismo bili to jedno zrno ili kamenčić?! Potrebno je samo odložiti čepove u kutiju u hodniku Škole.
Ali! To nije sve! Slobodno svoje priloge u obliku raznolikih čepova prkupljajte i kod kuće te učinite da naša ''kutija života'' napuni ''105 pa opet''.

Ivana Grginović, mag. educ.
CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju