preskoči na sadržaj

Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje

 > Naslovnica
Vijesti

Profesionalno usmjeravanje

Autor: Franka Frančešević, 23. 1. 2020.

DANI POSLOVA U TURIZMU

Četvrtu godinu zaredom Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Ministarstvo turizma, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora,  Hrvatska udruga poslodavaca i Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske provode zajednički projekt „Dani poslova u turizmu“ kako bi predstavili zanimanja u turizmu i mogućnosti zapošljavanja koja pruža turistički sektor.

Sedmero učenika trećeg razreda ugostiteljskih programa naše škole u pratnji nastavnice Anite Vodvarke posjetilo je „Dane poslova u turizmu“ u Zagrebu u srijedu 22. siječnja 2020. Besplatan autobusni prijevoz osigurao je Hrvatski zavod za zapošljavanje na čiji smo poziv i sudjelovali u manifestaciji.

Učenici su se upoznali s mogućnostima zapošljavanja u struci, a sa sobom su ponijeli životopise kojima su se predstavili budućim poslodavcima.

Novinarska družina

 
CMS za škole logo
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje / Bartola Kašića 1, HR-43290 Grubišno Polje / ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr / ured@ss-bkasica-grubisnopolje.skole.hr
preskoči na navigaciju